Понеділок, 29.04.2024, 13:27

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Начальник ДПІ О.Гапон провела прес-конференцію
Начальник ДПІ О.Гапон провела прес-конференцію
ЗмиевскаяГНИДата: Вівторок, 22.01.2013, 18:51 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
Зростання надходжень до бюджетів усіх рівнів є стабільним, а динаміка – позитивною, зазначила під час прес-конференції начальник ДПІ у Зміївському районі Ольга Гапон.
За підсумками 2012 року платниками Зміївського району до Зведеного бюджету України сплачено 301,2 млн.грн. податкових платежів. Це на 113,8 млн. грн., або на 61 відсотків більше, ніж в 2011 році. Найвищий приріст податкових платежів становить з податку на прибуток (+ 20,3 млн.грн.), з екологічного податку (+ близько 39 млн.грн.), з податку на додану вартість (+ 7 млн.грн.).
До місцевого бюджету минулого року надійшло 152,5 млн. грн., що майже на 43 млн. грн. більше, ніж за 12 місяців 2011 року.
Як підкреслила керівник податкової, вагомий вплив на збільшення надходжень мали масштабні заходи податкової служби щодо детінізації економіки та відпрацювання підприємств групи ризику. Позитивна динаміка зростання надходжень є також наслідком зростання якості сервісних податкових послуг та підвищення податкової культури платників податків.
Очільник ДПІ також нагадала про можливість використання нових електронних сервісів, а також про переваги електронного звітування, оскільки надання податкової звітності через мережу Інтернет не тільки скорочує час, який витрачає бізнес на спілкування з податковою, але й значно знижує корупційні ризики через зменшення впливу людського фактору на виконання податкових процедур».
Що стосується перспектив на майбутнє, то і в подальшому пріоритетними для податківців є стабільне наповнення бюджету, детінізація економіки, удосконалення адміністрування податків і зборів та покращення сервісного обслуговування платників.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Начальник ДПІ О.Гапон провела прес-конференцію
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz