П`ятниця, 29.03.2024, 17:56

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Податкова служба має працювати по-європейськи
Податкова служба має працювати по-європейськи
ЗмиевскаяГНИДата: Середа, 26.12.2012, 17:20 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
Удосконалення порядку застосування спрощеної системи, впровадження нових електронних сервісів обслуговування платників податків, переваги надання податкової звітності засобами комунікаційного зв’язку обговорювалися під час зустрічі начальника ДПІ у Зміївському районі Ольги Гапон з представниками малого бізнесу.
Відкриваючи зустріч, посадовець наголосила, що функція податкової служби не обмежується простим збиранням податків. Основними функціями визначені стимулююча і сервісна. Перетворення податкового відомства від фіскального органу в сервісну службу реалізується перш за все через розширення кількості та покращення якості надання податкових послуг, що дають змогу зекономити час та ресурси платників на виконання своїх конституційних обов’язків по сплаті податків.
Ольга Гапон повідомила, що після впровадження нової моделі спрощеної системи оподаткування з початку року загальна кількість представників малого бізнесу на зросла більше ніж на 100 підприємців. Якщо на 01.01.12 кількіть ФОП, які застосовують спрощену систему оподаткування складала 1136 осіб, та станом на 01.12.12 їх кількість збільшилась до 1242 підприємців.
Присутнім нагадали про електронні сервіси дистанційного обслуговування, які наразі впроваджені ДПС - видача ключів електронного цифрового підпису, система автоматичного відшкодування ПДВ, отримання довідки про відсутність заборгованості в електронному, антикорупційна «гаряча» лінія «Пульс податкової» .
«А з 1 січня 2013 року нововведення чекає й підприємців, які працюють з касовими апаратами. Вони зможуть звітувати до податкової в автоматичному режимі. Це стане можливим завдяки впровадженню електронної контрольної стрічки реєстраторів розрахункових операцій», - зазначила керівник податкової.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Податкова служба має працювати по-європейськи
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz