П`ятниця, 29.03.2024, 10:24

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Договір на звітування "електронкою можна укласти дистанційно
Договір на звітування "електронкою можна укласти дистанційно
ЗміївськаДПІДата: П`ятниця, 14.12.2012, 18:35 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 23
Репутація: 0
Для подання податкової звітності в електронній формі платнику податків необхідно укласти договір “Про визнання електронних документів” з податковою інспекцією. Такий договір можна укласти в електронному вигляді. Для цього слід завантажити з рубрики офіційного інформаційного ресурсу www.cskidd.gov.ua «Програмне забезпечення/Програмне забезпечення для звітності» інсталяційний пакет програмного забезпечення «ДПС Захист звітності». Після встановлення та налаштування якого в меню “Договори та заяви” потрібно обрати відповідний варіант Договору. Договір підписується особистими ключами посадових осіб або фізичної особи – підприємця та відправляється до ДПС.
Для уточнення реквізитів, необхідних для заповнення відповідних полів договору “Про визнання електронних документів”, потрібно звернутись в податкову інспекцію за місцем реєстрації.
Шановні платники! ДПС України звертає Вашу увагу, що договір “Про визнання електронних документів” та централізована подача звітності засобами телекомунікаційного зв’язку здійснюється на електронну адресу zvit@sta.gov.ua. У спеціальному програмному забезпеченні «ДПС Захист звітності» зазначена адреса прописана за замовчуванням.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Договір на звітування "електронкою можна укласти дистанційно
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz