Вівторок, 23.04.2024, 10:58

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Діалог з бізнесом триває
Діалог з бізнесом триває
ЗміївськаДПІДата: Середа, 12.12.2012, 10:27 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 23
Репутація: 0
Результати роботи ДПІ у Зміївському районі за 10 місяців ц.р., інноваційні сервіси від ДПС України, переваги надання податкової звітності в електронному вигляді та зміни у податковому законодавства – питання, що обговорювалися на недавній зустрічі начальника ДПІ у Зміївському районі з представниками бізнесових кіл району.
«Сьогодні податкове відомоство свідомо переходить від виключно фіскальних методів роботи до севрісного облуговування», - зазначила начальник ДПІ. Саме тому створення та підтримка сприятливих умов для ведення бізнесу, усунення адміністративних перешкод – головні пріоритети в роботі податківців.
Як підкреслила очільник податкової, оптимізація процесу адміністрування податків, зменшення кількості перевірок, введення нових електронних сервісів – далеко не повний перелік інновацій, які впроваджуються ДПС.
Ольга Гапон нагадала, що з 1 січня 2013 року впроваджується електронна контрольна стрічка реєстраторів розрахункових операцій. На цій стрічці в пам’яті касового апарату або модему, який до нього приєднаний, формуватимуться копії розрахункових документів і фіскальних звітів, які автоматично передаватимуться до серверу обробки інформації ДПС. За оцінками фахівців ДПС, такий формат моніторингу призведе до значного скорочення податкових перевірок, адже розбіжності між поданою звітністю та первинною документацією виявлятимуться дистанційно та заздалегідь.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Діалог з бізнесом триває
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz