Субота, 18.05.2024, 15:55

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Щодо розстрочення (відстрочення) податкового боргу платників
Щодо розстрочення (відстрочення) податкового боргу платників
ЗмиевскаяГНИДата: Четвер, 30.05.2013, 11:31 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
Міністерство доходів і зборів України в листі від 24.04.2013р. № 2039/7/99-99-11-02-03-17 нагадало, що відповідно до п. 2.3 Порядку розстрочення (відстрочення) грошових зобов'язань (податкового боргу) платників податків, рішення про розстрочення (відстрочення) грошових зобов'язань (податкового боргу) щодо загальнодержавних податків та зборів на строк, що виходить за межі одного бюджетного року, приймається керівником (заступником керівника) Міністерства доходів і зборів України за погодженням з Міністерством фінансів України.
Таким чином, платник податків звертається за місцем податкового обліку з заявою та пакетом документів. У разі коли сума зобов'язання (боргу) або строк розстрочення (відстрочення) знаходяться поза межами компетенції органу ДПС, цей орган формує відповідний висновок і пересилає пакет документів до органу ДПС регіонального рівня, який, у свою чергу, аналізує режим кредиту і разом з власним висновком надсилає пакет документів у Міндоходів.
Зазначене не позбавляє платника податків права додатково звертатися до регіонального органу ДПС та/або до Міндоходів, однак лише його звернення до територіального органу ДПС є обов'язковим.
Слід зазначити, що при цьому винятків або інших умов щодо порядку розгляду звернень платників податків чинними законодавчими та нормативними актами не передбачено.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Щодо розстрочення (відстрочення) податкового боргу платників
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz