Субота, 18.05.2024, 15:37

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Позиція МДС щодо ситуації з ТОВ „Інтерпрофіт” та каналом ТВі
Позиція МДС щодо ситуації з ТОВ „Інтерпрофіт” та каналом ТВі
ЗмиевскаяГНИДата: Четвер, 30.05.2013, 11:26 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
Міністерство доходів і зборів України офіційно заявляє, що протягом 2013 року не проводило перевірок телеканалу ТВі (ТОВ „Телерадіокомпанія „Телерадіосвіт”). Тому всі звинувачення на адресу Міністерства з цього приводу не відповідають дійсності.
Натомість повідомляємо, що планово перевірялося Товариство з обмеженою відповідальністю „Інтерпрофіт” відповідно до плану-графіку документальних перевірок на квітень 2013 року.
У зв’язку з тим, що підприємство було зареєстровано у 2009 році перевірка здійснювалася вперше і за період 2010-1012 роки. Під час перевірки були встановлені порушення податкового законодавства. Про це складено відповідний акт від 17.05.1013, який того ж дня і було вручено підприємству. За результатами перевірки ТОВ “Інтерпрофіт” має сплатити до бюджету понад 500 тисяч грн. податків та штрафних санкцій.
У разі незгоди посадовців Товариства з висновками акту, вони мають право подати заперечення до акту у встановлений законодавством термін. Такі заперечення розглядатимуться на засіданні спеціальної комісії за участі представників ТОВ „Інтерпрофіт”.
Оскільки телеканал ТВі (ТОВ „Телерадіокомпанія „Телерадіосвіт”) та ТОВ „Інтерпрофіт” проводили спільну господарську діяльність, розглядається питання про включення ТВі (ТОВ „Телерадіокомпанія „Телерадіосвіт”) до плану-графіку проведення перевірок на ІІІ квартал 2013 року як підприємство з високим ступенем ризику (ст. 77 Податкового кодексу України).
Прес-служба Міндоходів
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Позиція МДС щодо ситуації з ТОВ „Інтерпрофіт” та каналом ТВі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz