Неділя, 05.05.2024, 06:13

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Збір на розвиток виноградарства стягуватиметься до 2018 року
Збір на розвиток виноградарства стягуватиметься до 2018 року
ЗмиевскаяГНИДата: Понеділок, 13.05.2013, 16:54 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
ДПІ у Зміївському районі нагадує, що платниками збору на розвиток виноградарства, садівництва й хмільництва є суб’єкти підприємницької діяльності, що реалізують в оптово-роздрібній мережі й мережі громадського харчування алкогольні напої та пиво.

Виробники алкогольних напоїв та пива платять збір лише за умови реалізації ними цієї продукції в роздрібній торгівлі безпосередньо споживачам. У випадку постачання такої продукції суб’єктам оптової й роздрібної торгівлі, виробники збір не платять.
Об’єктом оподаткування збором є виручка — товарооборот, отриманий на всіх етапах реалізації в оптово-роздрібній торговельній мережі та мережі громадського харчування алкогольних напоїв і пива, у тому числі за операціями, що не передбачають оплати в грошовій формі.
Ставка збору — 1,5% від об’єкта оподаткування.
Збір на розвиток виноградарства, садівництва й хмелярства регламентований Перехідними положеннями Податкового кодексу і є одним із джерел формування Загального фонду Державного бюджету на 2013 рік.
Відповідно до п.16 підрозділу 10 розділу ХХ Перехідних положень ПКУ збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства стягуватиметься до 1 січня 2018 року.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Збір на розвиток виноградарства стягуватиметься до 2018 року
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz