Неділя, 05.05.2024, 08:14

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Форму № 20-ОПП можна надіслати поштою
Форму № 20-ОПП можна надіслати поштою
ЗмиевскаяГНИДата: Вівторок, 30.04.2013, 12:22 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
ДПС України у листі від 21.03.2013 №1684/Н/18-3114 нагадує про необхідність подання платником податків повідомлення про об'єкти оподаткування або об'єкти, які пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою №20-ОПП за умови наявності об'єктів оподаткування або об'єктів, пов'язаних з оподаткуванням, зокрема нерухомого майна, наданого у власність або користування юридичній особі або для здійснення підприємницької діяльності фізичній особі - підприємця.
ПКУ визначено обов'язок подання платником податків повідомлення про всі об'єкти оподаткування і об'єкти, пов'язані з оподаткуванням, незалежно від обраної ним системи оподаткування.
Відповідно до Порядку обліку сповіщення про об'єкт оподаткування або об'єкт, який пов'язаний з оподаткуванням або через який здійснюється діяльність, за формую №20-ОПП подається протягом 10 робочих днів після реєстрації, створення чи відкриття такого об'єкта до органу державної податкової служби за його місцезнаходженням.
При цьому оскільки Порядком обліку не визначено способу подання повідомлення за ф. №20-ОПП, таке повідомлення платник податків має право надіслати поштою.
Нагадаємо, що при встановленні під час документальної перевірки випадків неподання форми №20-ОПП до платників податків можуть бути застосовані штрафні санкції відповідно до статті 117 Податкового Кодексу України. Зокрема, цією статтею передбачена відповідальність платника податків у вигляді штрафу розміром 510 грн., а при повторному порушенні — 1020 грн.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Форму № 20-ОПП можна надіслати поштою
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz