Субота, 04.05.2024, 22:08

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » «Спрощенці» у 2,5 разів збільшили сплату єдиного податку
«Спрощенці» у 2,5 разів збільшили сплату єдиного податку
ЗмиевскаяГНИДата: Понеділок, 29.04.2013, 11:41 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
У 2013 році платники єдиного податку Зміївського району сплатили до бюджету 1,7 млн. грн. Сума більше ніж у 2,5 разів перевищила надходження анологічного періоду минулого року.
Показник такого зростання свідчить про позитивні зміни податкового законодавства, якими на сучасному етапі значно спрощено ведення малого та середнього бізнесу.
Так, в 2013 році ставки єдиного податку для платників 5-ої групи зменшені з 10 та 7 до 7 та 5 відсотків відповідно. Платники другої групи тепер подаватимуть звітність лише раз на рік, а не щоквартально, як це було у минулому році. А це значить, що робочий час підприємців буде раціонально використовується для розвитку власного бізнесу.
Крім того, запрацювали нові сервіси для «спрощенців». Так, заяви про перехід на спрощену систему приймаються відтепер як на паперових носіях, так і в електронному вигляді. Також дозволено протягом звітного року змінювати группу з меншої на більшу і навпаки.
В стадії розробки ще один інноваційний сервіс. Планується, що незабаром книгу обліку доходів підприємці зможуть вести також в електронному вигляді. При цьому буде додано функцію автоматичного формування звіту на підставі даних книги.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » «Спрощенці» у 2,5 разів збільшили сплату єдиного податку
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz