Четвер, 02.05.2024, 18:02

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Підбито підсумки роботи податківців за І квартал 2013 року
Підбито підсумки роботи податківців за І квартал 2013 року
ЗмиевскаяГНИДата: Понеділок, 22.04.2013, 16:11 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
Державні завдання січня – березня 2013 року по надходженням платежів до бюджетів всіх рівнів Державною податковою інспекцією у Зміївському районі виконано. Про це повідомила під час прес – конференції начальник ДПІ у Зміївському районі Ольга Гапон. За її словами, протягом першого кварталу платники податків Зміївщини перерахували до бюджетів усіх рівнів 80,8 млн. грн.. Це на 49%, або 26,4 млн. грн.. більше порівняно з відповідним періодом минулого року.
Місцеві бюджети в 2013 році поповнилися на 34,4 млн. грн. податків і зборів. Така сума надходжень на 1,2 млн. грн. більша ніж за перші три місяці 2012 року. Як і раніше, бюджетоформуючими платежами місцевого бюджету є податок з доходів фізичних осіб – 17,2 млн.грн. та екологічний податок – 12,4 млн.грн..
Як зазначила керівник податкової, найбільша увага приділяється податківцями тим суб’єктам господарювання, які мають „ризики” ухилень від сплати податків. „Сподіваючись на подальшу співпрацю з представниками бізнесу, взаємну підтримку в справі наповнення бюджетів всіх рівнів, розраховуємо на чесне партнерство та сумлінність наших платників податків”, - підсумувала посадовець.
Ольга Гапон звернула увагу, що кампанія декларування громадянами доходів, одержаних у 2012 році, триває до 1 травня. Починаючи з 2013 року можна подати декларацію в електронній формі засобами електронної пошти через Інформаційний портал органів ДПС України. Ця послуга доступна власникам електронного цифрового підпису, який безкоштовно можна отримати в регіональному Центрі сертифікації ключів.
Наприкінці зустрічі О.Гапон підкреслила, що впровадження в життя перетворень, запропонованих Програмою економічних реформ на 2010-2014 роки сприятиме тому що, податкова система й надалі вдосконалюватиметься, а надходження до бюджетів допомагатимуть функціонуванню конкурентоспроможної економіки, та як наслідок ефективної держави.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Підбито підсумки роботи податківців за І квартал 2013 року
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz