Понеділок, 29.04.2024, 15:50

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Діалог – основа порозуміння
Діалог – основа порозуміння
ЗмиевскаяГНИДата: П`ятниця, 18.01.2013, 18:34 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
Досягти порозуміння за столом переговорів — саме з такою метою начальник ДПІ у Зміївському районі Ольга Гапон провела ряд зустрічей з керівниками бюджетоутворюючих підприємств району.
Обговорюючи головні напрями діяльності податкового відомства, яке упродовж останнього року активно впроваджувало в життя нову стратегію роботи, очільник податкової звернула увагу платників на ряд зручних електронних сервісів, які фнкціонують на веб порталі ДПС України та дозволяють платникам податків у режимі он-лайн отримувати податкову інформацію і суттєво зменшити кількість особистих контактів з податківцями.
Про основні положення Закону України «Про державний бюджет України на 2013 рік» місцевий бізнес поінформувала перший заступник начальника ДПІ Наталія Курбатова. Вона наголосила, що забезпечення високоякісного сервісного обслуговування платників, зменшення податкового тиску на платників податків – пріоритетний напрям роботи відомства, однак податківці в свою чергу сподіваються на адекватну відповідь з боку усіх платників у вигляді своєчасних і в повному об'ємі сплачених сум податків до бюджетів усіх рівнів.
Керівники присутніх підприємств поділилися планами щодо пошуку шляхів подальшого розвитку та підвищення ефективності підприємницької діяльності.
“Завдяки конструктивному діалогу між органами ДПС України та бізнесом вдається знаходити компромісні рішення по багатьом питанням, адже разом із забезпеченням економічних інтересів держави податкова служба зацікавлена у стимулюванні економічного розвитку бізнесу”, – резюмувала Ольга Гапон.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Діалог – основа порозуміння
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz