Понеділок, 29.04.2024, 16:04

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Декларування-2013: подання декларації в електронній формі
Декларування-2013: подання декларації в електронній формі
ЗмиевскаяГНИДата: Середа, 16.01.2013, 19:01 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
В електронній формі платники податків можуть подати податкову декларацію до органів ДПС засобами електронної пошти через Інформаційний портал органів ДПС України.
З 1 січня 2013 року подання декларації в електронній формі можливе у режимі реального часу (on-line) через електронний сервіс „Електронний кабінет платника податків”.
Для роботи в електронному кабінеті платника податків, зокрема для подання податкових декларацій в режимі on-line, платнику податків необхідно:
1. Отримати електронний цифровий підпис, який безкоштовно видається Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби.
2. Завантажити з сайта Акредитованого центру сертифікації ключів програмне забезпечення – „Програмний комплекс користувача ЦСК”. Встановити програмне забезпечення на персональному комп’ютері та виконати необхідні налаштування допоможе інструкція користувача.
3. Відкрити в Інтернеті веб-сторінку „Електронний кабінет платника податків”, авторизуватися за допомогою особистого електронного ключа та розпочати роботу в електронному кабінеті.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Декларування-2013: подання декларації в електронній формі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz