Понеділок, 29.04.2024, 11:26

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » З 1 січня - зміни у застосуванні спрощеної системи
З 1 січня - зміни у застосуванні спрощеної системи
ЗмиевскаяГНИДата: Четвер, 10.01.2013, 12:32 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
За січень-грудень 2012 року до ДПІ у Зміївському районі надійшло 25 письмових звернень від громадян.
Переважна більшість отриманих звернень – звернення від віруючих громадян щодо відмови від присвоєння реєстраційних номерів облікової картки платника податків.
Крім того громадяни звертались до ДПІ з повідомленнями про ухилення від оподаткування та порушення норм податкового законодавства іншими суб’єктами господарської діяльності чи фізичними особами.
Вся викладена у зверненнях інформація ретельно розглянута, за результатами розгляду надано 17 роз’яснень, 8 звернень направлено для розгляду та відпрацювання в інші органи за належністю.
Упродовж 2012 року керівництвом ДПІ здійснено 25 виїзних прийомів. Під час особистих прийомів громадянами порушувалися питання роз’яснення норм Податкового кодексу України, а саме: застосування спрощеної системи оподаткування, порядок сплати ПДФО, справляння екологічного податку, сплата податку за землю фізичними особами, надання звітності в електронному вигляді та подання декларації про майновий стан і доходи за 2011 рік з метою отримання податкового кредиту. Всі питання вирішені під час спілкування.
Систематичний аналіз розгляду звернень громадян дає можливість своєчасно виявляти найбільш гострі проблеми, які потребують негайного вирішення та вжиття додаткових заходів щодо створення належних умов для якісного і своєчасного розгляду звернень громадян.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » З 1 січня - зміни у застосуванні спрощеної системи
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz