Середа, 24.04.2024, 17:56

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » В ДПІ у Зміївському районі відбулась прес-конференція
В ДПІ у Зміївському районі відбулась прес-конференція
ЗмиевскаяГНИДата: Вівторок, 25.12.2012, 17:00 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
„Пріоритетними напрямками роботи ДПІ у Зміївському районі є забезпечення стабільного і ритмічного наповнення бюджетів усіх рівнів, як за рахунок добровільної сплати податків, так і за рахунок руйнування схем ухилення від оподаткування та погашення податкового боргу ”, - наголосила під час прес-конференції начальник ДПІ у Зміївському районі Ольга Гапон.
За 11 місяців 2012 року податківцями Зміївського району мобілізовано до Зведеного бюджету близько 251 млн.грн.. Це на 46,6 % або на 79,7 млн. грн. більше, ніж за січень – листопад 2011 року.
Найбільше до Зведеного бюджету сплатили екологічного податку - 78 млн. грн., податку на доходи фізичних осіб - 60 млн.грн. та податку на прибуток підприємств – 44,3 млн.грн.
До місцевого бюджету протягом одинадцяти місяців 2012 року спрямовано 137,7 млн. грн. У порівнянні з минулим роком надходження зросли на 38,7 млн. грн. або 36,4%. Найбільшу частку надходжень до місцевих бюджетів становить сплата податку на доходи фізичних осіб та екологічного податку.
«Наша мета – за рахунок створення сприятливих податкових умов і налагодженні партнерських взаємин з бізнесом підвищити ефективність роботи й забезпечити наповнення бюджету. Ми повинні перетворити податкову службу у високоякісну сервісну службу, удосконалити надання клієнтських послуг, де центром уваги повинен стати платник податків», - наголосила Ольга Гапон та підкреслила, що тільки комплексна й послідовна реалізація даних пріоритетів повинна вивести податкову службу на принципово вищий рівень.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » В ДПІ у Зміївському районі відбулась прес-конференція
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz