Четвер, 18.04.2024, 04:14

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » До уваги платників єдиного податку
До уваги платників єдиного податку
ЗміївськаДПІДата: Середа, 12.12.2012, 18:33 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 23
Репутація: 0
Відповідно до вимог Податкового кодексу України підприємцям, які бажають з 1 січня 2013 року перейти на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності необхідно подати заяву не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу.
Перехід на спрощену систему може бути здійснено при дотриманні протягом 2012 року умов визначених Податковим кодексом України. Зокрема, критерії стосуються граничного обсягу доходу, кількості найманих працівників, застосування деяких видів діяльності.
Для тих суб’єктів господарювання, які протягом 2012 року працювали на спрощеній системі оподаткування та будуть продовжувати працювати у 2013 році подавати заяву та підтверджувати статус платника єдиного податку не потрібно, оскільки свідоцтво платника єдиного податку є безстроковим.
Для відмови від спрощеної системи оподаткування суб’єкт господарювання повинен не пізніше, ніж за 10 календарних днів до початку нового кварталу (не пізніше 21 грудня), подати заяву про відмову від спрощеної системи оподаткування.
Нагадуємо, що Податковим кодексом передбачено розподіл «єдинників» на 6 груп: 1, 2, 3 і 5 - для фізичних осіб - підприємців і 4 і 6 - для юридичних осіб.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » До уваги платників єдиного податку
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz