П`ятниця, 19.04.2024, 09:08

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » ФОРУМ ДПІ » ІНТЕРНЕТ КОНФЕРЕНЦІЯ » ІНТЕРНЕТ-СЕМІНАР "АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ОПОДАТКУВАННЯ"
ІНТЕРНЕТ-СЕМІНАР "АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ОПОДАТКУВАННЯ"
ГапонДата: Вівторок, 21.05.2013, 16:58 | Повідомлення # 16
Генералісимус
Група: Модератори
Повідомлень: 5627
Репутація: 0
Цитата (Natali)
ФОП принял решение о прекращении предпринимательськой деятельности. Нужно ли подавать завление по форме № 8-ОПП?

Доброго дня Наталія! Дякую за запитання.

Зняття з обліку фізичної особи — підприємця здійснюється на підставі повідомлення державного реєстратора про проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності у порядку, визначеному Порядком № 1588, з урахуванням таких особливостей: після прийняття рішення про припинення підприємницької діяльності та внесення до Єдиного державного реєстру запису про рішення фізичної особи — підприємця щодо припинення нею підприємницької діяльності фізична особа — підприємець має подати до територіального органу Міндоходів України за основним місцем обліку:

заяву за формою № 8-ОПП (за бажанням), дата якої фіксується у журналі за формою № 6-ОПП;

оригінали документів, що видаються платнику податків (свідоцтва, патенти, інші документи тощо) і підлягають поверненню до територіального органу Міндоходів України, а також завірені цими органами копії зазначених документів, якщо такі видавалися та підлягають поверненню.

Отже, Порядком № 1588 не передбачено обов'язку подання до територіальних органів Міндоходів України заяви про припинення платника податків за формою № 8-ОПП для платників податків, відомості щодо яких містяться в Єдиному державному реєстрі та для яких законами не встановлено особливості їх державної реєстрації. Такі платники податків можуть подати заяву за формою № 8-ОПП за бажанням, після внесення до Єдиного державного реєстру запису про прийняття рішення про припинення.


Повідомлення відредагував Гапон - Вівторок, 21.05.2013, 17:01
 
ГапонДата: Вівторок, 21.05.2013, 17:03 | Повідомлення # 17
Генералісимус
Група: Модератори
Повідомлень: 5627
Репутація: 0
Шановні платники податків! Вдячна вам за запитання, але, на жаль, час нашого інтернет-семінару вичерпано. З питань роз'яснення застосування норм податкового законодавства ви можете звернутись до Центру обслуговування платників податків ДПІ у Зміївському районі або за телефоном 3-47-65
 
ГапонДата: Понеділок, 28.10.2013, 17:12 | Повідомлення # 18
Генералісимус
Група: Модератори
Повідомлень: 5627
Репутація: 0
Шановні платники податків! Вдячна вам за запитання, але, на жаль, час інтернет-конференції вичерпано. З питань роз'яснення застосування норм податкового законодавства ви можете звернутись до Центру обслуговування платників податків ДПІ у Зміївському районі або за телефоном 3-47-65
 
Форум » ФОРУМ ДПІ » ІНТЕРНЕТ КОНФЕРЕНЦІЯ » ІНТЕРНЕТ-СЕМІНАР "АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ОПОДАТКУВАННЯ"
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz