П`ятниця, 03.05.2024, 01:08

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Ключі ЕЦП платники можуть одержати безкоштовно
Ключі ЕЦП платники можуть одержати безкоштовно
ЗмиевскаяГНИДата: Вівторок, 12.02.2013, 16:59 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
ДПІ у Зміївському районі нагадує, що в органах ДПС функціонують акредитовані Центри сертифікації ключів, які надають безкоштовне програмне забезпечення і здійснюють видачу безкоштовних ключів електронного цифрового підпису.
Пункт реєстрації користувачів посиленого сертифікату електронного цифрового підпису при ДПС у Харківській області знаходиться за адресою: м. Харків, Держпром, 6 під’їзд, 2 поверх, кімната 121.
Всю необхідну інформацію про роботу центру сертифікації ключів, договір, регламент роботи, перелік необхідних документів, форми заяв та зразки їх заповнення, програмне забезпечення можна знайти на сайті центру http://www.cskidd. gov.ua.
Нагадуємо, що податкова звітність, відправлена по електронній пошті через Інтернет із застосуванням посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису, не потребує дублювання на паперових носіях.
З метою поліпшення взаємодії органів ДПС з платниками податків з питань, пов'язаних з прийомом податкової звітності засобами телекомунікаційного зв'язку, платники податків мають можливість звернутися за багатоканальним телефоном: 0-800-501-007, напрямок 7 - електронна звітність.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Ключі ЕЦП платники можуть одержати безкоштовно
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz