Середа, 08.05.2024, 19:09

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Фахівці ДПІ взяли участь у семінарі для аграріїв
Фахівці ДПІ взяли участь у семінарі для аграріїв
ЗмиевскаяГНИДата: Вівторок, 05.02.2013, 18:19 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
04 лютого у с.Гайдари Зміївського району відбувся обласний семінар-навчання з питань оподаткування для підприємств агропромислового комплексу Харківської області.
У заході прийняли участь голови та заступники голів райдержадміністрацій Харківської області, працівники управлінь агропромислового розвитку та підприємства аграрного сектору.
Від податкової служби району у роботі семінару взяли участь начальник відділу оподаткування юридичних осіб ДПІ у Зміївському районі Світлана Мороз та заступник начальника відділу оподаткування юридичних осіб ДПІ у Зміївському районі Наталія Ткачова.
Фахівці податкової служби поінформували присутніх про новації у справлянні ПДВ, особливості застосування спеціального режиму оподаткування з ПДВ, фіксованого сільськогосподарського податку, порядку заповнення та подання податкової декларації з плати за землю. Особлива увага була приділена новим підходам в адмініструванні податку на прибуток, зокрема, сплаті у 2013 році авансових внесків, визначенню кола платників авансових внесків, бази оподаткування, порядку та термінів сплати.
Також слухачам розповіли про переваги надання податкової звітності засобами Інтернет та електронні сервіси, які функціонують на вебпорталі ДПС України та дозволяють платникам податків у режимі он-лайн отримувати податкову інформацію і суттєво зменшити кількість особистих контактів з органами державної податкової служби.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Фахівці ДПІ взяли участь у семінарі для аграріїв
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz