Субота, 18.05.2024, 18:08

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Порядок обліку платників податків і зборів змінено
Порядок обліку платників податків і зборів змінено
ЗмиевскаяГНИДата: Понеділок, 03.06.2013, 16:50 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
Внесено зміни до Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Мінфіну від 09.12.2011 №1588.
У новій редакції викладено пункт 3.3, згідно з якою податківці здійснюють контроль за відомостями, які надійшли з Єдиного державного реєстру (ЄДР), щодо коректності використання реєстраційних номерів облікових карток платників податків. У разі визнання помилковими (неповними) таких відомостей вони:
направляють до ЄДР повідомлення про неприйняття відповідних відомостей для вжиття державними реєстраторами заходів щодо усунення недоліків;
повідомляють платників податків про виявлені помилки в реєстраційних номерах їх облікових карток та необхідність подання уточнених відомостей до відповідних органів.
Після уточнення даних податковий орган здійснює коригування відомостей щодо реєстраційних номерів облікових карток платників податків в ЄДР.
Нагадаємо, що раніше пункт 3.3 вимагав від податківців лише установити, що юридична особа (відокремлений підрозділ) включена (включений) до ЄДР та не припинена (не закритий).
Якщо фізособа зареєстрована як підприємець та при цьому здійснює незалежну професійну діяльність, вона обліковується в органах ДПС як фізична особа — підприємець із ознакою того, що здійснює незалежну професійну діяльність. Така фізособа зобов’язана подати до органу державної податкової служби за місцем свого постійного проживання заяву за формою №5-ОПП з позначкою «Зміни» та копію документа, що підтверджує право фізичної особи на провадження незалежної професійної діяльності.
Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Порядок обліку платників податків і зборів змінено
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz