Субота, 18.05.2024, 19:04

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » 3 млн.грн сплатили до бюджету «спрощенці» Зміївського району
3 млн.грн сплатили до бюджету «спрощенці» Зміївського району
ЗмиевскаяГНИДата: Понеділок, 03.06.2013, 16:41 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
За січень-травень 2013 року платники податків Зміївського району, які застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили до бюджету 3,032 млн. гривень єдиного податку. Це майже вдвічі перевищує надходження минулого року. За січень-травень 2012 року до бюджету було перераховано 1,6 млн. гривень.
Більше 80 відсотків надходжень з єдиного податку – це надходження від приватних підприємців-спрощенців. За 5 місяців вони перерахували майже 2,5 млн.грн.. Юридичні особи сплатили 565 тис.грн. єдиного податку.
Таке зростання свідчить про позитивні зміни податкового законодавства, якими на сучасному етапі значно спрощено ведення малого та середнього бізнесу.
Нагадаємо, що 2013 рік приніс платникам єдиного податку ряд позитивних новацій. Так, зокрема, для платників 5-ої групи зменшено ставки єдиного податку з 10% та 7 % до 7% та 5% відповідно, а для 2-ої групи – введено подання звітності раз на рік, а не щоквартально, як це було у минулому році.
Спрощенці також мають можливість подавати заяви про перехід на спрощену систему оподаткування в електронному вигляді, до того ж за власним рішенням протягом року вони мають змогу змінювати групу або ставку податку.
Крім того, незабаром підприємці зможуть вести книгу обліку доходів та витрат в електронному вигляді. Маючи електронний ключ, платники зможуть автоматично заповнювати на підставі даних книги податкову звітність та направляти її в режимі он-лайн до податкового органу.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » 3 млн.грн сплатили до бюджету «спрощенці» Зміївського району
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz