Субота, 18.05.2024, 15:55

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » За дачні будинки податок на нерухомість не сплачується
За дачні будинки податок на нерухомість не сплачується
ЗмиевскаяГНИДата: П`ятниця, 31.05.2013, 16:03 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
ДПІ у Зміївському районі нагадує, що з 1 січня 2013 року введено податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Платниками податку є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти - власники об'єктів житлової нерухомості. Базою оподаткування є житлова площа об'єкта житлової нерухомості.
При цьому, відповідно до п.п. 265.2.2. п. 265.2 ст.265 Податкового кодексу України не є об'єктом оподаткування: житлова нерухомість, яка перебуває у власності держави або територіальних громад (їх спільній власності); об'єкти житлової нерухомості, які розташовані в зонах відчуження та безумовного (обов'язкового) відселення, визначені законом; будівлі дитячих будинків сімейного типу; садовий або дачний будинок, але не більше одного такого об'єкта на одного платника податку; об'єкти житлової нерухомості, які належать багатодітним сім'ям та прийомним сім'ям, у яких виховується троє та більше дітей, але не більше одного такого об'єкта на сім'ю; гуртожитки.
Обчислення суми податку з об'єктів житлової нерухомості, які знаходяться у власності фізичних осіб, проводиться органом ДПС за місцезнаходженням нерухомості.
Податкове повідомлення-рішення про суму податку та платіжні реквізити надсилаються платникам до 1 липня звітного року.
Податкове зобов'язання за звітний рік сплачується фізичними особами - протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » За дачні будинки податок на нерухомість не сплачується
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz