Субота, 18.05.2024, 17:02

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Підприємці Зміївщини переходять на сучасні касові апарати
Підприємці Зміївщини переходять на сучасні касові апарати
ЗмиевскаяГНИДата: Вівторок, 28.05.2013, 12:50 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
З початку року суб'єкти господарювання Зміївського району приєднали до системи обробки даних Міндоходів України 43 реєстратора розрахункових операцій. Вони вже мають змогу формувати електронну касову стрічку і автоматично передавати дані про проведені готівкові розрахунки на спеціальний сервер Міндоходів.
Всього ж на обліку в податковій перебуває 175 реєстраторів розрахункових операцій.
ДПІ у Зміївському районі нагадує, що з 1 січня 2013 року, відповідно до вимог Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" суб'єктам господарювання необхідно подавати звітність про використання РРО до органів державної податкової служби в електронному вигляді, на базі технології, розробленої Національним банком України, дротовими та бездротовими каналами зв`язку.
Користувачі касової техніки повинні придбати реєстратори розрахункових операцій нового покоління, що створюють контрольну стрічку в електронній формі та містять вбудовані модеми або доопрацювати існуючу касову техніку та приєднати до неї відповідні модеми для передачі звітної інформації. Для цього власникам касових апаратів необхідно обов'язково звернутись до Центрів сервісного обслуговування або виробників РРО.
Звертаємо увагу, що 1 липня 2013 року спливає піврічний термін, відведений суб’єктам господарювання для переходу на касові апарати з електронною стрічкою, які забезпечують подання звіту про використання РРО в електронному вигляді.
Новий Державний реєстр РРО, затверджений наказом Міндоходів України від 26.04.2013р. №82, розширив перелік дозволених касових апаратів до 17 видів. Найпоширенішими є MINI, DATECS, IKC.
Оновлений Державний реєстр РРО розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів України за адресою: http://minrd.gov.ua/zakonodavstvo/podatkove-zakonodavstvo/nakazi/62615.html.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Підприємці Зміївщини переходять на сучасні касові апарати
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz