Субота, 04.05.2024, 23:49

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Декларування-2013. Підбито перші підсумки
Декларування-2013. Підбито перші підсумки
ЗмиевскаяГНИДата: Середа, 08.05.2013, 12:14 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
Попередні підсумки кампанії декларування доходів громадян за 2012 рік повідомила представникам районних ЗМІ начальник ДПІ у Зміївському районі Ольга Гапон.
За її словами, про свій майновий стан і доходи, отримані у 2012 році, відзвітували 550 жителів Зміївського району. Сума задекларованих доходів сягнула 11,5 млн.грн.
440 громадян мали обов’язок подати декларацію згідно із законодавством.
Питома вага у структурі задекларованих громадянами доходів припадає переважно на доходи, отримані у вигляді спадщини (подарунків), від продажу рухомого та нерухомого майна.
За результатами проведених перерахунків зміївчани мають сплатити майже пів мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб. Більше 350 тис.грн. вже надійшло до бюджету.
Як зазначила очільник ДПІ, вперше в цьому році громадяни мали змогу заповнювати та направляти до податкової служби декларації про доходи через мережу Інтернет. Цим зручним сервісом скористалися 45 зміївчан.
З метою одержання податкової знижки подано 125 декларацій.
«Найчастіше за податковою знижкою до податкової звертаються громадяни, які навчаються самі або ж оплачують навчання своїх дітей. Але слід звернути увагу, що таким правом користуються також ті, хто сплачував відсотки за користування іпотечним житловим кредитом, за страхування життя, переобладнання транспортного засобу на використання біопального та інше. Нагадаю, що декларацію для отримання податкової знижки можна подавати впродовж усього року», - підкреслила посадовець.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Декларування-2013. Підбито перші підсумки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz