Неділя, 05.05.2024, 08:18

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Заступник начальника ДПІ провела Інтернет-конференцію
Заступник начальника ДПІ провела Інтернет-конференцію
ЗмиевскаяГНИДата: Вівторок, 07.05.2013, 11:12 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
Нещодавно заступник начальника ДПІ у Зміївському районі Зоя Нестерцова провела Інтернет-конференцію на тему: „Надання податкової звітності в електронному вигляді. Видача безкоштовних ключів ЕЦП”.
Пропонуємо Вашій увазі перелік найактуальніших питань, які надходили від громадян під час Інтернет-конференції.
Яким чином переглянути квитанції, що надійшли від приймального шлюзу електронної звітності ДПС України, за допомогою програмного забезпечення «ДПС Захист звітності»?
Переглянути електронні квитанції, що надійшли (надходять) від приймального шлюзу електронної звітності ДПС України, можна за допомогою спеціального програмного забезпечення «ДПС Захист звітності». Для цього необхідно натиснути кнопку «Прийняття квитанцій» у головному вікні програми, обрати необхідні квитанції та розшифрувати їх.
Квитанції мають розширення «.rpl» та повинні відкриватися виключно ключем електронної печатки.
Для фізичних осіб та фізичних осіб – підприємців, які працюють без печатки квитанції розшифровуються за допомогою особистого ключа.
Який строк дії посилених сертифікатів відкритих ключів виданих АЦСК ІДД ДПС?
Строк дії посиленого сертифікату відкритих ключів становить один рік з моменту його формування.
Протягом якого часу дня можна надсилати до органів ДПС податкову звітність в електронному вигляді?
Відповідно до п.2 розділу III Інструкції № 233 від 10.04.2008 при відправленні електронних документів платник податків самостійно визначає кінцевий строк їх відправлення (враховуючи час на своєчасну доставку документів до органів ДПС у разі можливого пошкодження телекомунікаційного зв’язку або ненадходження першої квитанції)
Пунктом 4 розділу III цієї Інструкції визначено, що органи ДПС приймають податкову звітність з 9.00 до 18.00 щоденно, крім вихідних, святкових і неробочих днів.
У разі надходження податкового документа в електронному вигляді до органів ДПС до 16.00 платнику податків протягом двох годин з моменту прийняття (неприйняття) надсилається друга квитанція, в іншому разі – протягом перших двох годин наступного робочого дня.
При цьому в останній день граничного строку подання податкової звітності в електронній формі органи ДПС приймають податкову звітність до останньої години, тобто до 24.00 дня, в якому спливає такий граничний строк.
Чи можливо здійснити процедуру реєстрації в АЦСК ІДД ДПС через мережу Інтернет без особистої присутності в центрі сертифікації?
Процедура отримання послуг електронного цифрового підпису через мережу Інтернет не можлива. Регламентом Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби, затвердженого Головою Державної податкової служби України 07.05.2012, передбачена особиста присутність заявника (чи його довіреної особи) під час процедури реєстрації. Детальну інформацію щодо процедури реєстрації можна переглянути на офіційному інформаційному ресурсі Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби http://www.acskidd.gov.ua/ у рубриці Реєстрація користувачів.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Заступник начальника ДПІ провела Інтернет-конференцію
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz