Неділя, 05.05.2024, 09:50

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » До завершення кампанії декларування залишилось 4 дні
До завершення кампанії декларування залишилось 4 дні
ЗмиевскаяГНИДата: Субота, 27.04.2013, 12:58 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
Вже другий рік поспіль громадяни декларують свої доходи у відповідності до норм Податкового кодексу України. Цьогорічна кампанія декларування суттєво не відрізняється від минулорічної, тобто, платники податку у певних випадках мають зобов'язання подати річну податкову декларацію, або ж можуть скористатись правом подати декларацію для повернення з бюджету зайво сплаченого податку.
Відмінністю кампанії декларування доходів 2012 року є обов’язок фізичних осіб, які отримували дохід у вигляді заробітної плати та суми винагород за цивільно-правовими договорами від декількох податкових агентів, подавати декларацію про майновий стан і доходи за своїм місцем реєстрації за умови, що річна загальна сума такого доходу перевищує 120 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного податкового року (у 2012 році – 1073 грн.), тобто 128 760 грн.
Платники, які бажають реалізувати своє право на податкову знижку, податкову декларацію можуть подавати упродовж всього року.
Також, починаючи з цього року, сертифікат електронного цифрового підпису може стати в нагоді громадянам, які не бажають витрачати час на візит до податкової інспекції для подання декларації про доходи, оскільки ДПС України впровадила новий електронний сервіс – подання декларації про доходи в елекронному вигляді. Відвідавши банер «Декларування громадянами майнового стану і доходів» на єдиному веб-порталі ДПС України, кожен отримає можливість заповнити свою річну декларацію і надіслати її до податкової інспекції. Програмне забезпечення для формування, подання та збереження податкової звітності в електронному вигляді та ключі електронного цифрового підпису надаються безоплатно та швидко.
ДПІ у Зміївському районі нагадує, що фахівці податкової приймають декларації про майновий стан і доходи за 2012 рік у робочі дні з 9.00 до 20.00, у суботу та неділю з 9.00 до 16.00. Бланки декларації та консультації щодо її заповнення в державних податкових інспекціях надаються безкоштовно.
На сьогодні мешканцями Зміївського району подано 509 декларцій, з них – 384 громадян задекларували доходи, які підлягають обов'язковому декларуванню. Всього задекларовано доходів на суму більше 5,6 млн.грн.. Згідно поданих декларацій у бюджет повинно надійти 326 тис.грн. податку з доходів фізичних осіб.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » До завершення кампанії декларування залишилось 4 дні
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz