Четвер, 02.05.2024, 20:44

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » В ДПІ у Зміївському районі зареєстровано 131 платників ПДВ
В ДПІ у Зміївському районі зареєстровано 131 платників ПДВ
ЗмиевскаяГНИДата: Середа, 17.04.2013, 18:03 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
Станом на 01.04.2013 року платниками ПДВ зареєстровано 131 суб’єктів господарювання Зміївського району, це на 4 платника більше ніж у минулому році.
Протягом 2013 року платниками податку на додану вартість зареєструвалися 3 юридичні особи.
Нагадуємо, що Наказом Мінфіну України від 06.11.2012 р. № 1144 «Про затвердження Змін до Положення про реєстрацію платників податку на додану вартість» значно спрощено процедуру реєстрації платників ПДВ, а саме: скорочено строки реєстрації (перереєстрації) платників ПДВ у органах ДПС — з 10 до 5 робочих днів; впроваджено новий електронний сервіс подання реєстраційної заяви платника ПДВ в електронному вигляді; у новій редакції викладено реєстраційну заяву платника ПДВ за формою № 1-ПДВ, внаслідок чого заява скоротилась до двох сторінок.
Водночас фахівці Міністерства продовжують працювати над подальшим спрощенням процедур. Так, ініціюється скорочення з 3-х днів до 1-го строк повідомлень банками та іншими фінустановами Міністерства про відкриття рахунків платників податків, а також повідомлення органами Міндоходів про взяття таких рахунків на облік або відмову в цьому.
Такі ініціативи викладені у розробленому фахівцями Міндоходів законопроекті, який подано на розгляд до Кабінету Міністрів України. У проекті також передбачено оприлюднення на єдиному веб-порталі інформації про взяття суб’єктів господарювання на облік в Міндоходів, їх реєстрацію як платників ПДВ та єдиного податку, а також скасування необхідності отримання таких свідоцтв за рахунок отримання витягу із відповідного реєстру.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » В ДПІ у Зміївському районі зареєстровано 131 платників ПДВ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz