Субота, 20.04.2024, 01:18

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » На Харківщині кількість офіційно працевлаштованого населення
На Харківщині кількість офіційно працевлаштованого населення
ГапонДата: Понеділок, 18.06.2018, 09:04 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Модератори
Повідомлень: 5627
Репутація: 0
В регіоні триває кампанія з легалізації трудових відносин. Головне управління фіскальної служби повідомляє, що з початку року порушення законодавства при виплаті доходів громадянам встановлені у 280 суб’єктів господарювання. За результатами перевірок до бюджету донараховано 62,6 млн.грн. податків, зборів та фінансових санкцій.
В ході проведеної роботи виявлено 289 неоформлених найманих робітників, у тому числі за результатами контрольно - перевірочної роботи 269.
Серед них 22 неофіційно працевлаштованих співробітника однієї з відомих у Харкові мережі з роздрібної торгівлі пивом. Так, в результаті відпрацювання податкової інформації, яка надійшла на адресу Головного управління в Харківській області щодо використання  підприємством праці неоформлених найманих робітників, було встановлено, що ТОВ здійснює роздрібну торгівлю пивом по м. Харкову. Згідно наданої звітності, платник використовує працю 26 працівників із середньою заробітною платою 3,2 тис.грн.
В ході проведення фактичної перевірки фіскальними органами, підприємство надало повідомлення  до податкових інспекцій про прийом на работу ще на 22 - х  найманих працівників.
Крім того, за результатами опрацювання територіальними органами Держпраці інформації, переданої регіональним ГУ ДФС, до платників застосовано штрафних санкцій на суму майже мільйон гривень.
Слід зазначити, що Головним управлінням ДФС області з метою збільшення надходжень до місцевих бюджетів бюджетів проводяться також роз’яснювальні заходи щодо необхідності легалізації робочих місць та підвищення рівня офіційної заробітної плати. За наслідками такої роботи фонд оплати праці у квітні 2018 р в порівнянні з січнем 2018 року зріс на 340,1 млн.грн. та склав 4,0 млрд.грн.
Таке зростання фонду оплати праці відбулось за рахунок збільшення чисельності найманих працівників з 633,6 тис осіб у січні п.р. до 653,8 тис осіб у квітні п.р. Тобто кількість офіційно працевлаштованого населення збільшилось на 20 тисяч 200 осіб.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » На Харківщині кількість офіційно працевлаштованого населення
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz