П`ятниця, 28.07.2017, 18:59

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Гапон 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » «Єдинникам» другої групи про здійснення кейтерингового
«Єдинникам» другої групи про здійснення кейтерингового
ГапонДата: Середа, 10.05.2017, 11:31 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Модератори
Повідомлень: 4541
Репутація: 0
Спрощена система оподаткування є особливиммеханізмом справляння податків і зборів, що встановлює заміну сплати окремих
податків і зборів, визначених ст.297 Податкового кодексу, на сплату єдиного
податку в порядку з одночасним веденням спрощеного обліку та звітності.Фізичні особи, які застосовують другу групуспрощеної системи оподаткування, обліку та звітності, мають право на здійснення
господарської діяльності з надання послуг, у тому числі побутових, платникам
єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність
у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року
відповідають сукупності таких критеріїв:- не використовують працю найманих осіб абокількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не
перевищує 10 осіб;- обсяг доходу не перевищує 1500000 гривень.Пунктом 1.3 Правил роботи закладів(підприємств) ресторанного господарства, затверджених наказом Міністерства
економіки та з питань європейської інтеграції від 24.07.2002 № 219 із змінами
та доповненнями (далі – Правила), визначено, що заклад ресторанного господарства
– організаційно-структурна одиниця у сфері ресторанного господарства, яка
здійснює виробничо-торговельну діяльність: виробляє і (або) доготовляє, продає
і організовує споживання продукції власного виробництва і закупних товарів,
може організовувати дозвілля споживачів.Розрахунки за продукцію й надані послуги взакладах (підприємствах) ресторанного господарства здійснюються за готівку
та/або в безготівковій формі (платіжні картки, платіжні чеки тощо) із
застосуванням реєстраторів розрахункових операцій (електронний
контрольно-касовий апарат, електронний контрольно-касовий реєстратор,
комп’ютерно-касова система тощо) або зареєстрованих у встановленому порядку
розрахункових книжок (п. 3.2 Правил).Слід відмітити, підприємцю, який надає послугиз кейтерингу, пов’язане з постачанням готових страв для подій або протягом
визначеного періоду часу, а також із доставки продуктів харчування спортивним
або іншим установам на потрібно мати КВЕД 56.2 «Постачаня готових страв».Враховуючи вищенаведене, фізична особа –підприємець – платник єдиного податку другої групи, що здійснює діяльність у
сфері ресторанного господарства, має право приймати замовлення від суб’єктів
господарювання (юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців), які перебувають
на загальній системі оподаткування, на обслуговування свят, банкетів, інших
спеціальних замовлень, оскільки платник єдиного податку під час обслуговування
таких замовлень здійснює продаж і організацію споживання продукції власного
виробництва і закупних товарів.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » «Єдинникам» другої групи про здійснення кейтерингового
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Copyright MyCorp © 2017
Конструктор сайтів - uCoz