Четвер, 02.05.2024, 19:28

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Начальник ДПІ О.Гапон провела прес-конференцію
Начальник ДПІ О.Гапон провела прес-конференцію
ЗмиевскаяГНИДата: Понеділок, 25.02.2013, 16:31 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
Про результати роботи податкової служби району у січні 2013 та подальші напрями її діяльності йшла мова під час прес-конференції начальника ДПІ у Зміївському районі Ольги Гапон з представниками районних ЗМІ.
Так, у січні 2013 року до бюджетів усіх рівнів від платників Зміївського району надійшло 22,2 млн.грн., що на 9,4 млн. грн. більше, ніж за січень 2012 року.
Зокрема, до бюджету надійшло 6,1 млн. податку на прибуток, 6,5 млн. грн. екологічного податку, 1,1 млн. грн податку на додану вартість.
Надходження до Місцевого бюджету склали 10,1 млн. грн., що на 2 млн.грн. або 23,7% перевищує показники минулого року. Планове завдання виконано на 106%.
У розрізі основних податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 5,6 млн.грн., екологічного податку – 3,1 млн.грн., єдиного податку від юридичних та фізичних осіб - близько 670 тис. грн.
За словами начальника ДПІ такого результату вдалося досягнути завдяки тісній взаємодії із платниками податків, які є наслідком втілення в життя нових пріоритетів у роботі податкової служби – переходу від фіскальних методів роботи до сервісного обслуговування платників.
Головний напрямок співпраці податківців та суб’єктів господарювання у 2013 році – бути надійними та прогнозованими партнерами, а найголовнішим пріоритетом стане розвиток сучасних електронних послуг для платників податків. У найближчий час усі свої стосунки з податковою платник може здійснювати в Інтернет-просторі.
«Наразі податкова служба працює над створенням електронного кабінету платника податків, який дасть змогу надавати дистанційні податкові послуги в режимі реального часу, що значно скоротить витрати робочого часу на адміністрування податкових процедур як підприємців так і податківців», - зазначила О.Гапон.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Начальник ДПІ О.Гапон провела прес-конференцію
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz