Четвер, 02.05.2024, 22:50

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Для кожного РРО – відповідний модем
Для кожного РРО – відповідний модем
ЗмиевскаяГНИДата: Четвер, 21.02.2013, 11:29 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
ДПІ у Зміївському районі нагадує, що для виконання норм п. 7 ст. 3 Закон України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.95 р. № 265/95-ВР щодо подання звітності про використання РРО до органів ДПС по дротяних або бездротових каналах зв'язку, Наказом Міністерства фінансів України від 08.10.2012 р. № 1057 затверджено:
- Вимоги щодо створення контрольної стрічки в електронній формі в реєстраторах розрахункових операцій та модемів для передачі даних;
- Порядок передачі електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій по дротовим або бездротовим каналам зв'язку в органи державної податкової служби. (далі - Порядок № 1057).
Для суб'єктів господарювання виконання вимог щодо подання до органів ДПС по дротяних або бездротових каналах зв'язку звітної інформації можливе як шляхом придбання нової касової техніки, а саме РРО, які створюють контрольну стрічку в електронній формі, так і шляхом доопрацювання існуючої касової техніки та приєднання до неї відповідних модемів для передачі даних.
При цьому, згідно розд. VIII Порядку № 1057 модем може використовуватися для передачі даних тільки з тим РРО, фіскальний номер якого передано при проведенні персоналізації в систему обліку даних РРО. У зв'язку з чим податківці прийшли до висновку, що кожен РРО, у тому числі резервний, використовується тільки з конкретним модемом.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Для кожного РРО – відповідний модем
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz