П`ятниця, 03.05.2024, 01:43

null   Зміївська районна рада         null
Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Гапон  
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Сплата єдиного податку у Зміївському районі зросла втричі
Сплата єдиного податку у Зміївському районі зросла втричі
ЗмиевскаяГНИДата: Середа, 20.02.2013, 16:39 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Користувачі
Повідомлень: 8420
Репутація: 0
У січні 2013 року фізичними особами підприємцями до бюджету сплачено 608 тис.грн єдиного податку, це втричі більше, ніж торік, – повідомила начальник ДПІ у Зміївському районі Ольга Гапон під час інформаційної зустрічі з журналістами районних ЗМІ.
За її словами тенденція зростання сплати єдиного податку утвердилася ще з минулого року. За підсумками 2012 року «спрощенці» Зміївського району сплатили 4,8 млн. грн. єдиного податку, що на 3 млн. грн. більше, ніж в 2011 році.
«Нові правила спрощеної системи оподаткування, які запрацювали з 1 січня 2012 року, дали свої позитивні результати. Чисельність індивідуальних підприємців протягом 2012 зросла майже на 10 відсотків. Сьогодні у нас 1,2 тисячі платників єдиного податку і їх кількість постійно зростає», - зазначила керівник податкової.
Податківці таке збільшення пов’язують з нововведеннями у спрощеній системі оподаткування, які були запроваджені у 2012 році, зокрема, зменшення ставок єдиного податку для платників 5-ої групи з 10 та 7% до 7 та 5% відповідно, встановлення річного звітного періоду замість квартального для «спрощенців» другої групи тощо.
Посадовець поінформувала, що наразі запрацювали нові сервіси для всіх платників єдиного податку. Так, заяви про перехід на спрощену систему приймаються відтепер в електронному вигляді. Також дозволено протягом звітного року змінювати групу та ставку податку.
У стадії розробки ще один інноваційний сервіс – планується, що незабаром книгу обліку доходів підприємці зможуть вести також в електронному вигляді. При цьому буде додано функцію автоматичного формування звіту на підставі даних книги.
Податкові новації спростять умови ведення бізнесу, зменшать обсяг звітності, а також витрати робочого часу підприємців, - впевнені у податковій.
 
Форум » Оголошення ДПІ » Оголошення ДПІ » Сплата єдиного податку у Зміївському районі зросла втричі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz